Vaas Marianne Den Hartog Salon Residence
Vaas gepresenteerd op Salon Residence 2017

Vaas Marianne Den Hartog Salon Residence – Tijdens de Salon Residence in het Singer Laren van 28 september t/m 1 oktober werd deze vaas gepresenteerd bij Menno Kroon. En nog een superleuk weetje: Interieurmagazine Residence opent een Boutique Hotel!

Salon Residence nu Boutique Hotel
Hotels zijn actueler dan ooit. Het geheim? Het interieur! Daarom opent interieurmagazine Residence een boutique hotel, met maar liefst 18 verschillende kamers, in 18 uiteenlopende stijlen, ontworpen door 18 van Nederlands meest getalenteerde interior designers, samen met de mooiste merken en kunstgaleries.

Hoe vervolg je deze ontdekkingsreis? Take a seat in het splinternieuwe Singertheater voor talks, masterclasses en interviews met nationale en internationale experts op het gebied van interieur, kunst, reizen en wonen. Struin de Decoration Lane af en ontdek de aantrekkingskracht van kleur, behang, patronen en stoffen voor je interieur en ontvang de beste tips & tricks.

In de Singertuin is het heerlijk nazomeren en serveren chefs de lekkerste culinaire verrassingen. Check uit met een koffer vol inspiratie voor thuis en sla onderweg vooral de hotelshop niet over, vol kussens, handgemaakte serviezen en andere hebberigmakende interieur must-haves. We kunnen niet wachten om de hoteldeuren voor je te openen en je mee te nemen in de wondere wereld van Residence. Meer informatie op de website van Salon Residence.

Kijk bij mijn collectie voor meer vazen.